Mattips: quesedilla

egg quesedillaKreativiteten slår til idet en fattig student åpner et nokså tomt kjøleskap -jeg lider ikke,, dette var kjempegodt!
Du gjør som dette:

Du setter stekeplaten på middelstemperatur og hiver oppå en god klæsj smør (kan også bruke olje, men hverken funker eller smaker like godt), og den må være ganske god også. Når smøret har smeltet steker du en slags hamburger bestående av
i bunn; en helt vanlig, helst liten, hvetetortillalefse.
i midten: hvitost og det du måtte ønske, i mitt tilfelle eggerøre, potet, løk og mais.
på toppen: en helt vanlig hvetetortillalefse til.

Når bunnen har blitt gyldenbrun er det tid for å snu hele sunamitten. Dette kan være et krevende og underholdene steg i matlagingen. Stek så på andre siden. Serveres med salat, eller pommes frites, salsa saus eller rømme, poteter… Det du har tilgjengelig rett og slett! Bon apetite!

2 kommentarer om “Mattips: quesedilla

  1. Det der så jo rett og slett knakandes godt! 🙂 Jeg bruker ofte tørre tortillalefser til å lage «pizza». Slenger oppå hermetikktomat, ost og kjøttpålåegg + litt grønt. Det er også godt. Men tror sannelig jeg skal prøve en quesedilla nestegang 🙂

Legg igjen en kommentar