Middagstips: bakt paprika

september-2009-084b-wTips nummer én til studenter er å ha ferdig stekt kjøttdeig i frysen fordelt i porsjonspakninger. På denne måten sparer du tid, men også penger fordi du kan kjøpe store pakker uten å måtte ha kjøttdeig til middag hver dag en hel uke.

Først og fremst kutter du av toppen av en paprika og rensker ut innholdet, du kutter også av en liten skive på bunnen for at paprikaen skal stå stødig. Deretter fyller du paprikaen med det du måtte ønske (eller finner i kjøleskapet), i mitt tilfelle kjøttdeig, løk, mais og krydder. Du topper det hele med en god skive ost før du setter underverket i ovnen på 200 grader i et kvarters-tid, kanskje? Følg med! Når paprikaen er myk, osten gylden og kjøttdeigen varm er det bra.
Jeg brukte 5-minutters ris kryddret med gressløk og timian -for spenningens skyld.

Bonusfaktor: Ganske unnerholdene å spise, for hvordan går man egentlig løs på dette? Fyllet først, eller fyll og paprika samtidig? =)

Reklamer

En kommentar om “Middagstips: bakt paprika

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s