Blå cardigan

Strålende fornøyd med ny, gammelblå, cardigan (har allerede glemt at den var noe drit å montere og at frustrasjonen var way too big).


Har strikket den etter oppskriften Knæsj cardigan fra Pickles, og garnet som er brukt er Pure Alpakka fra Iceyarns. Hadde hørt mye om denne nettbutikken på Strikkesida på Facebook, så fant ut jeg måtte teste den ut. Ja, den var billig, ja, leveringen var rask, men ble likevel litt skuffet. Det var veldig mye blandingsgarn, og veldig lite 100%. Men jeg fant dette da, som heter Pure Alpakka – elsker fargen også 🙂

Jakken er strikket på pinner nummer fire som i oppskriften, men garnet er egentlig beregnet på pinner 3 – 3 1/2. Dette ga jakken en myk og lett feeling, noe som passet utmerket (alpakka er jo tross alt ganske varmt).

Underveis i strikkingen holdt jeg på å få abstitenser til tusen (holdt på og holdt på, jeg FIKK abstinenser). Det var en helg og vi skulle busse langt av sted på hyttetur. Jeg hadde bare tatt med pinner til bolen for jeg blir jo aldri ferdig med den på en helg, tenkte jeg. Men du og du hvor det gikk kjappt på pinner fire –  plutselig var bolen ferdig. *krisealarm* Det var nesten sånn at jeg vurderte å rekke litt opp igjen, bare for å ha strikketøy på bussturen hjem også 😛 Noen som sa avhengig av strikketøy?

2014-02-27 blå cardigan-6 2014-02-27 blå cardigan-22014-02-27 blå cardigan-3

2014-02-27 blå cardigan-42014-02-27 blå cardigan-5
2014-02-27 blå cardigan-1 

 

Reklame

4 kommentarer om “Blå cardigan

  1. Veldig fin. Kjenner følelsen av å gå tom for strikketøy. Og kunne rekket opp for å kunne strikke. Men har lært med årene, har alltid med rikelig pinner og garn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s