Småstrikk og stilig stæsj

Det er VÅR i Bergen. Solen varmer på kroppen og det er herlig (og alle har glemt at det pøsregnet i går og dagen før der). Litt varmt å gå med votter, men vi har nesten ikke hatt vinter i år, så da må de jo vises frem på et tidspunkt.
Selbuvotter etter oppskrift som jeg fant her.  De er desverre en del lange, og siden de er strikket i sisu garn, som er superwash, kan de ikke krympes med litt lett toving. Velvel.. Fine ble de hvertfall.

2014-02-18 småstrikk stilig stæsj-1 2014-02-18 småstrikk stilig stæsj-2
2014-02-18 småstrikk stilig stæsj-4

Så må jeg jo meddele at jeg gjorde et kupp i romjulen, og dette kuppet kom i posten her en dag. 15 sett a 5 strømpepinner i karbonisert bambus til hele 82 kroner – totalt! Hæ? Var ikke det et kupp? Nå har jeg alle størrelsene jeg trenger, så da er det bare å få testet ut om de duger. Vil du også gjøre et kupp kan du klikke deg inn på Ebay her.

Og til slutt så må jeg bare vise frem det kuleste strikkenettet jeg bruker for tiden når det strikkes utforbi sofakroken.  Er det ikke skjønt? Fikk det til jul av en god venninne – veldig fornøyd. Og sååå mye bedre enn plastikkposene som bare går hull på, nei, et nett er best. Hva har du strikketøyet ditt i når du er på tur?

2014-02-18 småstrikk stilig stæsj-3

 

 

Reklame

2 kommentarer om “Småstrikk og stilig stæsj

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s