Middagstips: ovnsbakt karrikylling

133-365-b-wSELVLAGET: Ovnsbakt kylling i karri med grønnsaker.
FOTO: Hanne Kristin Pedersen

Dette er en middag som passer perfekt hvis du har en halvtimes tid der du helst ville gjort noe annet enn å lage mat. Denne retten lager nemlig seg selv i ovnen, og du kan bruke en halvtime på noe annet enn å passe på at maten ikke blir svidd. Igjen er dette beregnet for én person.

Du trenger:
1 stk. kyllinglår
1 gulrot
1 potet
Litt blomkål (eventuelt andre grønnsaker som du finner i kjøleskapet)

Karri
Olivenolje

Sett ovnen på 200 grader. Hell olivenolje i en ildfast form (brødform funker også utmerket) og legg kyllinglåret oppi, krydre med karri. Sett dette i ovnen før du skjærer opp grønnsakene i tynne, tynne skiver. 10 minutter etter du har satt kyllingen i ovnen hiver du også grønnsakene opp i formen. Pass på at det er nok olivenolje, så ikke maten svir seg fast 🙂

Len deg tilbake, les en god bok, støvsug, ta dagens facebookrunde eller noe helt annet i 30-35 minutter, og voila! Bon apetite!

TIPS: Ønsker du en annen smak enn karri? Du kan for eksempel bruke salsasaus (rester fra taco) og litt soyasaus. Samme retten, helt annen smak =) Men veldig godt.

Advertisements

4 thoughts on “Middagstips: ovnsbakt karrikylling

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s