Mattips: Hanneks norsk-amerikanske pannekake

hoest kristiansand 2009 024

HJERTEGOD: Et sunnere pannekakealternativ som passer godt som både frokost og kaffemat.
FOTO: Hanne Kristin Pedersen

Dette er resultatet av et eksperiment som nesten kostet ryktet mitt for å være en flink kokk, men endelig, etter mye eksperimentering, har jeg  funnet oppskriften på den sunneste (?) amerikanske pannekaken som i tillegg smaker godt.

hoest sornett 09 117Dette er beregnet til én person/én pannekake i en medium-liten steikepanne.

Bland sammen:
4 ss lettkokte havregryn
2 ss grovt mel
2 ss hvetemel
2 ts bakepulver
2 ts sukker
1 egg
6 ss vann
-Alt dette får plass oppi et stort glass = lite oppvask! 😀

Stekes på middels varme og serveres med syltetøy eller brunost.

1 -2 -3: Så godt og så enkelt.
FOTO: Hanne Kristin Pedersen

Reklamer

5 kommentarer om “Mattips: Hanneks norsk-amerikanske pannekake

  1. sv. ja du skulle vært der altså.
    Hjemmelaget pomes frites og greier! Det må jeg si!
    Gleder meg til å få smake den deilige maten din (ser hvertfall god ut) når vi kommer å besøker deg : )

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s