HJERTEGOD: Et sunnere pannekakealternativ som passer godt som både frokost og kaffemat.
FOTO: Hanne Kristin Pedersen
Dette er resultatet av et eksperiment som nesten kostet ryktet mitt for å være en flink kokk, men endelig, etter mye eksperimentering, har jeg funnet oppskriften på den sunneste (?) amerikanske pannekaken som i tillegg smaker godt.
Dette er beregnet til én person/én pannekake i en medium-liten steikepanne.
Bland sammen:
4 ss lettkokte havregryn
2 ss grovt mel
2 ss hvetemel
2 ts bakepulver
2 ts sukker
1 egg
6 ss vann
-Alt dette får plass oppi et stort glass = lite oppvask! 😀
Stekes på middels varme og serveres med syltetøy eller brunost.
1 -2 -3: Så godt og så enkelt.
FOTO: Hanne Kristin Pedersen
Mmmm! Så godt ut!vi kan godt lage sånn når jeg kommer !! 😀
Wow, jeg er imponert 🙂 Hadde aldri tenkt på å lage en pannekake 😉 Hehe
SV: Å tusen takk for det 🙂
Jeg liker bloggen din kjempegodt! 🙂
sv. ja du skulle vært der altså.
Hjemmelaget pomes frites og greier! Det må jeg si!
Gleder meg til å få smake den deilige maten din (ser hvertfall god ut) når vi kommer å besøker deg : )
da har jeg og fått meg blogg! 😀 check it out! 😀